H.V. Olympia '72

Olympia Nieuws

Uitreiking AED diploma's

Bij Olympia '72 is een veilig sportklimaat één van de belangrijkste kernwaarden. Dat komt onder andere tot uitdrukking in de optimale staat van accommodatie en materialen maar ook in de veiligheid van sporters, vrijwilligers en supporters. Onderdeel daarvan is de periodieke AED training. Tijdens deze training krijgen de deelnemers de ins en outs te horen van het gebruik van de AED (automatische externe defibrillator). Mocht er zich een calamiteit voordoen dan kunnen deze mensen de AED aansluiten en bedienen en op die manier mogelijk een mensenleven redden. Gefeliciteerd met jullie diploma en bedankt Sabine, Birgit (niet op de foto), Tessa, Minke, Ferry, Marlous, Gerda, Tanja, Audrey, Floor en Mark voor jullie inzet voor de veiligheid bij Olympia '72.

fullsizeoutput 83e

Jamie van Strien winnaar Grote Clubactie

Olympia '72 doet al vele jaren mee met de Grote Clubactie met als doel de verenigingskas te vullen en daarmee de (jeugd)contributie zo laag mogelijk te houden. Voor degene die de meeste loten verkoopt is er altijd een mooie verrassing. Op 10 juni 2018 mocht Jamie van Strien deze verrassing in ontvangs nemen omdat zij meer dan 70 loten heeft verkocht, bedankt Jamie!

fullsizeoutput 830

Nieuwe jeugdscheidsrechters ontvangen diploma

 

Tijdens het laatste thuisprogramma van dit seizoen zijn de nieuwe jeugdscheidsrechters in het zonnetje gezet. Zij hebben zich de afgelopen maanden ingezet om het diploma 'jeugdscheidsrechter'  te halen en hebben dat met goed gevolg gedaan; ze zijn allemaal geslaagd. Minke, Denise, Max en Sem van harte met jullie diploma, we hopen dat jullie veel mooir jeugdwedstrijden gaan fluiten!

fullsizeoutput 82b

Olympia '72 D2 net geen kampioen

In de poule waarin ons gemengde D2 team speelt, konden vandaag nog maar liefst 3 teams kampioen worden waaronder Olympia '72. In een spannende wedstrijd tegen een andere kampioenskandidaat, Verburch, werd het 10 - 10. Door dit gelijkspel zijn zowel Olympia '72 als Verburch geen kampioen geworden; HVV wist wel te winnen en is daardoor kampioen!

De teleurstelling was groot maar vanwege de mooie tweede plaats in de poule kregen de spelers en coaches toch een bloementje.

fullsizeoutput 827

Vrijwilligersmiddag 17 juni 2018

Het bestuur van Olympia '72 organiseert op 17 juni 2018 van 14:00 - 18:00 uur een gezellige middag voor al onze fantastische vrijwilligers! Iedereen die in welke vorm dan ook iets voor de vereniging betekent is welkom in het clubhuis, we maken er een mooie middag van!

Deze uitnodging is niet op naam omdat we niemand willen vergeten dus kom gewoon langs!

Tot 17 juni!

Einde seizoen in zicht! (maar nog veel leuks te beleven bij Olympia '72!)

Het einde van het seizoen 2017 - 2018 is nu echt in zicht. Jammer aan de ene kant maar aan de andere kant betekent dat dat de zomervakantie heel dichtbij is. Gelukkig zijn er tot begin juli nog heel veel leuke handbal- en andere activiteiten te doen bij Olympia '72!

Handbalcompetitie en -training

Op 10 juni is het laatste thuisprogramma van de handbalcompetitie gepland. Dat belooft een mooie dag te worden waarop we verschillende leden en vrijwilligers om uiteenlopende redenen in het zonnetje zetten.

Na die zondag trainen de senioren alleen nog op 12 juni. De jeugdteams trainen nog door tot en met dinsdag 3 juli. Na de zomervakantie staan de eerste trainingen voor 21 augustus gepland. Die kun je alvast noteren in de agenda!

Activiteiten

Tot en met begin juli zijn er los van het handbal nog verschillende leuke activiteiten gepland.

Op zondag 17 juni wordt er een activiteit georganiseerd speciaal voor onze geweldige vrijwilligers. Daarover horen jullie op zeer korte termijn meer ... Op deze dag was het jaarlijkse familie/bedrijventoernooi gepland maar door een teleurstellend aantal inschrijvingen (3 teams) kan er geen toernooi plaatsvinden dit jaar. Het bestuur beraadt zich nog op de vraag of er volgend jaar een nieuwe poging wordt gedaan of dat het wellicht tijd is een andere activiteit te bedenken. Het bestuur hoort graag de mening en ideeen van de leden hierover, dus als je een geniaal idee hebt, schiet een bestuurslid aan!

De Clubdag 2018 vindt dit jaar plaats op zondag 1 juli. Die dag is er een uitdagend dagprogramma gemaakt die wordt afgesloten met een gezellige barbecue dus meld je aan!

Het weekend erop, op vrijdag 6 juli om precies te zijn, reizen 25 jeugdigen en 8 leiding af naar een van de mooiste plekjes van Nederland voor het Jeugdweekend! Zij komen op zondag 8 juli weer terug, een ervaring rijker en met fantastische verhalen ... 

Na 8 juli is het dan voor de meeste mensen (bijna) vakantie, tijd om je even bezig te houden met andere zaken dan Olympia '72.

Het bestuur van Olympia '72 wenst iedereen een mooi laatste stukje handbalseizoen toe en alvast een relaxte zomervakantie!