H.V. Olympia '72

Olympia Nieuws

Handbalkids: wat is dat precies?

Ergens in de afgelopen weken hebben jullie allemaal een e-mail ontvangen met daarin de uitnodiging om lid te worden van het project Handbalkids.

Wat is dat nu precies: het is een regionaal project dat in het leven is geroepen door het NHV en waarbij Olympia'72 al een tijdje is aangesloten. Eén van de doelen is uiteraard ledenwerving, maar daarnaast heeft iedere vereniging voor zichzelf doelen gesteld, zoals bijvoorbeeld 'meer vrijwilligers'.

Omdat de tendens is dat alles zich steeds meer digitaal gaat afspelen, is er een online programma gemaakt (waarvoor dus de uitnodiging was om lid te worden) waarbij we met elkaar in gesprek kunnen gaan, zonder dat we daarbij fysiek hoeven te vergaderen, of lid te moeten zijn van allerlei whatsapp-groepen.

Tot nu toe hebben zich 3 leden aangemeld, waarvoor mijn grote dank!! Maar het is uiteraard de bedoeling om met zo veel mogelijk leden lid te zijn en met elkaar in gesprek kunnen gaan en ideëen kunnen spuien! Ik zal de uitnodigingen nogmaals rondsturen, mocht je de mail kwijt zijn.

Hieronder nog een link naar de site van het NHV met meer info!

 

http://www.handbal.nl/jeugd/handbalkids/