H.V. Olympia '72

Olympia Nieuws

In memoriam Jur Bekooij en Nico Bellekom

In memoriam Jur Bekooij en Nico Bellekom

 

Afgelopen week bereikte ons het bericht dat Jur Bekooij op 4 december is overleden.

In de beginjaren van onze vereniging was Jur al betrokken bij onze vereniging als een trouw bezoeker van de wedstrijden van zijn handballende kinderen. Ook heeft hij als vakman onze vereniging in het verleden vaak de helpende hand toegestoken, bijvoorbeeld als het ging om het repareren van de kapotte verwarming van ons clubhuis. Jur liet je nooit in de kou staan!

Jur was tevens jarenlang een trouwe bezoeker van onze klaverjasclub “De Olympiaan”.

Iedere maand konden we weer rekenen op zijn aanwezigheid, zijn warme persoonlijkheid en altijd zonnige humeur. We gaan Jur missen.

 

Vervolgens kregen we op 7 december het bericht dat ook Nico Bellekom na een kort ziekbed is overleden. Nico is jarenlang betrokken geweest bij Olympia ’72 als supporter van zijn handballende kinderen en kleinkind. Zelfs toen hij wat minder ter been werd, konden we steevast ieder thuisweekend rekenen op zijn aanwezigheid, al was het soms wat riskant om met de scootmobiel over het houten bruggetje te moeten. Nico heeft zich jarenlang ingezet als medeorganisator van onze klaverjasclub. Helaas moest hij dat opgeven toen hij slechter ter been werd. 

Voor de leden die al wat langer lid zijn zal ook het beeld blijven bestaan van de kippen die vroeger om ons clubhuis heenliepen en die Nico met veel liefde en toewijding verzorgde. Velen van ons denken nog met veel plezier terug aan die tijd. Ook Nico gaan we missen.

 

 

Onze gedachten gaan uit naar alle familieleden en wij wensen hen veel sterkte in de komende periode.

Het Bestuur.